سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِي

Sunday, June 7, 2009

Last post for this week end !


Bdk ni muke toye!

Sedih nye rasa bila memikirkan seberapa jenak lagi , aku akan dihantar pulang ke Shah Alam.
Huwaa~ dan hariku akan mula bz seperti dulu. Tidak tidak ! kang tade masa nak update blog.

Sangat kucewa laa.
xpelah biarkan ianya berlalu. hehe.

oK biar gambar-gambar ini yang menceritakan apa yang aku lakukan di hari ahad ini yeah :)

Selamat Pengantin Baru Bro Jimmy dan pasangannya

Mari Mengaji Bersama Ustad
( My Mum, Ustad , Isteri Ustad , Mak kepada pengantin Lelaki )


matahari terbit ! Syukur masih ada matahari hr ini !



Gambar ni no komen . huhu

Alkisahnye hari ni , iaitu Ahad 7 Jun aku jadi jurugambar kedua tak rasmi. Aku sangat la kepenatan. Grrr..

* aku akan tidak mengupdate blog selama sminggu sbb tade talian internet kat tempat aku blaja sana. Grrr!~



---------------

Widgets

----------------

8 comments:

  1. alaa.... nanti tak dapat ler nak baca epixsephiro membebel :( bosan lah cam ni... btw,

    nice shoot lah pic kat atas tuh. epix pandai amik pic & edit gaks eh.. ok lah.. wish u happy study & gudluCk babe! huv nice day... and assalammualaikum :)

    ReplyDelete
  2. ko pki camera ape...mcm sharp je.....lawa..

    ReplyDelete
  3. sempatmenyempat nak snap gamba kat highway kan.. huuuu~~

    ReplyDelete
  4. Dilot - Aku pakai Sony Alpha 300 Mode Manual jek.
    Babymilosh - Huhu! mestilah sempat. hehe

    ReplyDelete
  5. thanks aqila.besa2 je nie.masih belajo

    ReplyDelete

Komen dengan penuh hemah ya ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...