سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِي

Thursday, December 3, 2009

Jalan - jalan satu hari .

Hari ni aku keluar menonton cerita Twillight saga new moon.
Agak ketinggalan betul la aku ni kan??
Act aku dah siap pon download cerita ni , tapi disebabkan taknak spoil mood tgk cerita ni dengan kualiti yang tak best , so aku buat keputusan tengok cerita ni kat wayang…

Cerita ni , agak selow sikit pada permulaannya tapi di plot cerita nye semakin menarik bila kat tengah cerita.
So tak rugi tengok. Kita tunggu la sequel akan datang.. Adakah Edward akan biarkan Bella jadi pontianak.
Ataupun Edward biarkan Bella dengan Sharkboy tu.
Ataupun besar kemungkinan , sequel akan datang Edward dan Sharkboy akan gadohh.
huhu. Siapalah tau..

Aihh ! malas nak cakap banyak.  Sebab badan terlalu letih.
Thanks to Khaty sebab sudi teman jalan-jalan tadi.. Heheh! love you!

---------------

Widgets

----------------

3 comments:

  1. ha ha ha. eee org tua betul. jalan sikit dah penat..
    btw love u too munchit :P

    ReplyDelete

Komen dengan penuh hemah ya ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...