سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِي

Sunday, February 28, 2010

Trexx Makan Cicak ?? Kenyang ker?

Bohsan bohsan buat tag yee :) Jangan teruskan budaya mengcopy paste article blog orang lain . tak bek :P tuhan Nampak.

1) You have to print screen wallpaper that you are using right now


 - k e l u a r a n  t e r b a r u  n i s s a n -


2) Tell us why you like the wallpaper
Hah ! Aku letak gambar kereta ni kat dalam laptop aku sebab , aku tak mampu lagi nak letak kereta sebenar kat parking lot depan rumah. Hahah! Tapi insya allah berkat doa dari kawan-kawan blogger kat luar sana tu , akan membuatkan satu impian menjadi realiti. :P ni yang tetibe nak nyanyi lagu " Realiti Insan " ni . Hahaha !~

3) Tag 10 people...
Aku tag semua orang yang bertandang. Boleh tak??? Aku nye blog ni tade peminat setia la.. Hahaha :P tade sapa nak setia ngan blog aku. Hehehe :P 

Ni aku promote skit orang yang ajak aku suruh nyebok buat tag ni . Comel budaknya , baik budi pekerti nya , penyayang orangnya. Apa lagi ehh?? Emmm :P dah cukup2 :D

Ni link nye http://trexmakancicak.blogspot.com/ Selamat BERBLOG WALKING :)



---------------

Widgets

----------------

2 comments:

  1. cute seh animation trex gerak2 tu hahahahaha..kejor cicak ke trex tu..mantop!

    ReplyDelete

Komen dengan penuh hemah ya ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...