سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِي

Friday, March 12, 2010

Tips :- Cara mengetahui Pasword Facebook Teman Anda

Salam buat semua pembaca :D
Harii ni saya nak kongsi sedikit tips yang amat berguna kepada anda semua , bagaiman nak mengetahui Pasword Facebook Teman Anda dengan cara yang amat mudah dan senang. :) Hehe :)

Tips ni sesuai untuk bf / gf yang jeles tak tentu pasal ngan pasangan dia yang selalu chat ngan girl /boy lain kat Facebook tu. Oklah dipersilakan menjamu tips-tips di bawah :)





Ada beberapa cara yang boleh anda lakukan untuk mengetahui password teman anda:

1. Tanya sendiri kepada teman anda apa password facebooknya, jika dia memberitahu bererti anda beruntung dan teman anda itu ‘bangang!’

2. Di saat teman anda ingin login di facebook, cepat intip password yang dia tulis tanpa pengetahuannya , jika kantoi – risiko anda.

3. Pergilah ke tempat yang boleh mengajar anda untuk membaca fikiran orang lain agar anda dapat membaca fikiran orang itu di saat dia menulis password untuk login facebook






4. Ancam dengan menggunakan senjata ke teman anda / orang lain agar dia memberitahu passwordnya, jika dia report polis, itu tanggung jawab anda.

5. Pergilah ke dapur anda untuk mengambiL pisau atau meminum baygon agar anda cepat mati, kata orang-orang kalau orang sudah mati, roh dia mengetahui semuanya, jadi anda boleh mengintai passwordnya dengan mudah. Lagi sekali risiko anda tanggung sendiri- jangan cari aku nak cekik dah la.

6. Kalau semua cara di atas tidak berhasil, maka anda kurang beruntung dan loginlah di facebook anda sendiri kan senang, apakejadahnya nak login akaun facebook orang kan?

Selamat Mencuba!!


Note :- Hahahahahahahahahah! 





Sebelum tidur , dengarkan dulu lagu AKU MAKLUK PALING SEKSA ni ye :D 

JANGAN MARAH arrr!




 

Credit to :- Nurul Akma


Seksa Aku Nengok !
 

Reblog this post [with Zemanta]
---------------

Widgets

----------------

12 comments:

  1. kalo dh mati, ssh nk type pula law dh tau pasword dye.. sadis.. sia2 jep mati.. hahaha.. xD

    ReplyDelete
  2. tu la pasal . susah plak nak type. taip kat neraka :D

    ReplyDelete
  3. rasok orang pastu online la. apa ssh.huhu

    ReplyDelete
  4. hehehe...
    kalo wat jugak lurus org tuh taw..

    ReplyDelete
  5. hahaha.. nice post.. btw,, aku tau care nk hack password.. sng je,, gne software.. aku tau tym aku men game n join 1 forum nie.. fungsi utma software tu sbnrN nk check samada pswd kite tu strong o weak.. tp byk owng slh gneknN.. klu ko nk tau software tu tnya Mr. Google.. aku xnk terlibat ngn keje xb'pekdah ni.. hahaha..

    ReplyDelete
  6. ish3..

    saba je la aku bc n3 neh

    ReplyDelete
  7. adoi... memang tips yang sangat membantu. syabas!

    :P

    ReplyDelete
  8. wow,kau dah cuba kew(ahak)nice entry...

    ReplyDelete

Komen dengan penuh hemah ya ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...