سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِي

Thursday, April 1, 2010

Mylook :- Semua Nak Duit! Haish!

Geram aku tengok orang buat Mylook ni . Semua orang sebok nak cuba. So aku pon terikut-ikut gak la cuba. Tak rugi pun kalau dia tak bayar. Just spend 1 minute a day untuk browsing guna Engin Carian Mylook.
Sehari maximum share adalah 5, dengan 5 search dilakukan. Search yang ke-6 dan seterusnya boleh dilakukan sehari..tetapi maximum share yang diperolehi adalah 5 sahaja.

Ni aku bagi kiraaan kasar la ehh.
Satu hari 5 carian sahaja kan leh buat?
$0.22 x 5 = $ 1.10
$ 1.10 x 30 ( sebulan ) =$ 33.00
$ 33.00 x 12 ( setahun ) = $ 396.00


Dapat duit jugak la kan? Itu belum cari orang lagi tu :P

Meskipun MyLook belum menempatkan iklan di halamannya untuk mula membayar dividen, sekarang merupakan peluang besar bagi pengguna untuk mula membina Share di MyLook. Mengapa? Banyak saham sedang diedar pada tahap awal, dan mungkin secara berperingkat ia menjadi lebih sukar untuk mendapatkan saham. Jadi, sementara masih awal; anda hanya hanya perlu menggunakan MyLook.com sebagai perkhidmatan carian.

Walaupun mungkin lebih sukar untuk mendapatkan saham di kemudian hari, namun setelah anda mempunyai Share dalam Mylook; ia kekal menjadi milik anda – untuk selamanya. Anda akan terus mendapat bayaran dividen selagi anda menjadi pengguna aktif MyLook.

Korang mesti cuba , kalau tak cuba rugi sebab , ianya free of cas. (rugi ke mencuba benda yang free of charge ni ) , takkan ? Bermula sekarang , mana tau , dorang betul- betul bayar kan? hehe .

Ni screen shot aku nye account :) 
Gambar di atas adalah share yang aku dapat (baru sehari).No comments:

Post a Comment

Komen dengan penuh hemah ya ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...