سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِي

Sunday, May 2, 2010

SHAFIQ HASHIM berjiwa KUNiNG

Shafiq Hashim, warna yang mewakili hari lahir anda adalah Kuning.


Sifat : Kamu seorang yang manis, tenang dan sopan. Sebab itulah kamu dipercayai oleh orang orang yang ada di sekeliling kamu. Selain itu, kamu juga lebih suka menguasai dalam sesebuah perhubungan termasuklah soal cinta. Kembang semangkuk hidung bila tiap kehendak kamu dituruti oleh si dia! Kamu juga mampu membuat keputusan yang tepat kerana fikiran kamu yang jauh ke depan. Tapi, jangan tak tahu. Kamu ni jiwang karat juga orangnya. Sentiasa saja berminta hal hal yang romantik bersama si dia. Alahai!

 

p/s: tau je aku nak kembang semangkuk dua. Isk-isk. Btw, bila plak aku minta hal-hal romantik? Sedangkan aku pon tak reti nak beromen romentik ni ha ! haha XD. Btw , jiwa aku tak kena ngan warna kuning. Sebab bagi aku , ada sesetengah kuning je lawa. Aku lebih kepada warna hijau dan biru. :) ohh! hijau terlebih-lebih sampai aku warnakan semua text kat blog aku warna ijau. Yes! i lyke Green.

 

Tapi kenapa aku tak tukar page blog warna ijau. Bagi nampak ada theme skit ala2 , GreenDaddy kan . Huhu XDIanya  disebabkan , kalau theme warna ijau, akan jadi silau , dan menyukarkan untuk pembaca membaca. Lagi-lagi hijau terang. Lagi la sakit mataaa huii.. Kalau skit2 mcm kat blog aku ni, nampak macam glow skit2 arr. tu pendapat aku jaa. XD hehe.

 

ok la nak tidur dlu, tunggu kemunculan video 3gp dari aku kat internet skarang ni. Ngah hot!! Cari la ehh. Shafiq Hashim 3gp. Wkakaka..

---------------

Widgets

----------------

8 comments:

  1. oOoOowh..romantik rupe nye..hihi

    ReplyDelete
  2. "Kamu ni jiwang karat juga orangnya."

    haaa.. kan dah kantoi... hahahah...

    ReplyDelete
  3. ice :- ehh takde la XD fiq la orang paling tak reti nak romantik.wakakaka

    ReplyDelete
  4. zulaikha :- dulu2 time skolah , serius jiwang. siap tulis puisi pantun segala. wakakaka. skarang tulis blog jee. nak buat essei pon payah.huhu

    ReplyDelete
  5. AyanaAsham :- oppss! lu fikirkan la sendiri.hahaa

    ReplyDelete

Komen dengan penuh hemah ya ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...