سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِي

Sunday, June 20, 2010

Justin Bieber Buat Muka Stim!

 

Salam Petang semua.

Apa CER hari ni??  Semoga semua ceria-ceria di petang ahad ni , walaupun semua tahu hakikatnya esok udah kena pergi kerja. :)

uHu!~ so apa kata korang play video ni , untuk menghiburkan hati korang yang sedang gundah gulana ni.

Hehehe!~ Dah abis video , jgn la dikutuk-kutuk budak ni . Hahaha! Sian dia . Kalau make up skit , pastu mata tu bagi betul skit , boleh jadi artis ni. Wakakaka..

Dah-dah , sambil menaip ni pon , beta sangat tak tahan nak gelak. kih3..

p/s :- Video ni , aku jumpa kat facebook diupload member, pastu  cari kat youtube takde, nasib baik Haikal tolong uploadkan. Kredit to Haikal dan tubelawak.

 

*paling tak tahan nak gelak, minit ke 2.44 T__________T!

---------------

Widgets

----------------

9 comments:

  1. agak lawak... tapi xleh gelak... sora boley tahan...

    ReplyDelete
  2. hahha,bleh plak dia buat camni tapi bagus gk sekurang2nya dia tau dia ade bakat.hahah

    ReplyDelete
  3. cik miea :- isk syg ni. :P dia lau make up , faizal tahir pon kalah XD

    nasrina :- tahu xpe. sore bleh bla. tapi mimik muka, out!

    epul ;- suruh aku nyanyi lagu ni, tah2 lagi teruk.wakakakak

    ReplyDelete
  4. hahah sempoi! gua suka orang camnie :]

    ReplyDelete

Komen dengan penuh hemah ya ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...