سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِي

Tuesday, July 20, 2010

Sanofi Lactacyd banyak berjasa kat aku.

Salam Rabu , sebelum aku berganjak dari meja komputer ini , dan melangkah pergi ke Kolej Kesayangan aku tu , aku mahu share sedikit cerita.

Seperti tajuk kat atas tu , aku ingin ucap ribuan terima kasih kat Sanofi Lactacyd ( copy je nama benda alah ni , susah nak eja ) yang lama jugak lah duduk di sebelah sisi kiri blog aku . Iklan buffered dah. Sampai sekarang pon , iklan Sanofi Lactacyd masih jadi buffered earning aku agi. Thanks kat Sanofi Lactacyd.

header-home-CP-ENKeintiman Anda Seharusnya Dijaga Setiap Harii :D Wakaka!

Readers blog aku ramai yang perempuan ke eh?? Kenapa iklan Sanofi Lactacyd hampir setiap hari  keluar. Setahu aku , Sanofi Lactacyd perempuan je yang guna , betul tak?? Tak tau la kalau ada lelaki pon guna Lactacyd ni.hehe

Siapa yang pernah guna benda alah ni ? Share-share la kat sini , bagilah review sikit pasal Sanofi Lactacyd , boleh gak aku membantu promote Sanofi Lactacyd ni. :D

Yang aku aku , Sanofi Lactacyd ini lotion untuk mengekalkan feminine seorang wanita. :D hahaha!~ yeker? Entahlah.

Yang Wanita – Wanita FEMININE JE yang tau ! :)

Thanks Juga kat Astro Negaraku yang sedikit sebanyak menyumbang dana di NUFFANG Ku :)

Ok berakhir sudah post pada kali ini , gua nak gi mandi dan beransur ke Kolej . Yeahhahaha papapayayapaaa!

---------------

Widgets

----------------

3 comments:

  1. memang bez bile BE melekat lame2..

    ReplyDelete
  2. oiii.. amende lak losyen... hahaha..
    censored arrrrr

    ReplyDelete

Komen dengan penuh hemah ya ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...