سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِي

Sunday, July 11, 2010

VIDEO | OH! ni Kerja Liona Lewis masa muda

Oh tidak ! :P tak sangka , liona Lewis dari muda dah pandai nyanyi. ehhee :P tapi dulu sangat kelakar perwatakan dia. hehe :D almaklumla masih muda. Gigi pon masih rongak , bibir pon tebal. hehee :D apa-apa pun , semuga korang berbahgia menonton video di bawah .

Video – Liona Lewis Masa muda mudi :D

Pada pendapat aku , dia ada talent untuk jadi penghibur. ahhahaa :P

apa pendapat korang pula??

---------------

Widgets

----------------

4 comments:

  1. Bukan kacang sebarang kacang.
    Kacang melilit si kayu jati.
    Bukan datang sebarang datang.
    Datang membawa hajat di hati.

    Anak raja main congkak,
    Main congkak punya pelan ,
    Boleh saya tumpang bertanya,
    salam dihulur tanda persahabatan,
    ♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    WELCOME—WELCOME-- WELCOME
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/


    Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

    yup biak dia besabar no...

    ReplyDelete

Komen dengan penuh hemah ya ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...