سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِي

Monday, October 25, 2010

Apa Yang Tersirat Di Sebalik Tarikh Lahir .

Salam Satu Malaysia, Salam Sejahtera buat semua para blogger yang sedang membaca. Huawahaha. Bajet Blogger Terkenal plak cara pengenalan , entri kali ni kan. hahaa!~





Ini bukanlah satu kepastian, tapi kebanyakkannya orang kata hampir sama dengan sifat dan naluri orang yang membacanya. Pasti mereka berkata sendirian, “ Eh! betul la ni sifat yang aku miliki ” dan bla bla bla.. 





Same goes to me, aku rasa sifat – sifat yang ada dari ramalan ini, sedikit sebanyak, sama je dengan sifat aku. Mungkin benda alah sebegini, telah dibuat kajian teliti mengenainya. Wawallualam , aku pon tak tao.  





1. A leader, nama aku sendiri membawa maksud pemimpin.




2. Gentle ? Kalau aku cakap aku gentle kang, ada yang kata aku ni perasan pulak. 




3. Fussy ni apa ? Aku cari kat google translate , maksudnya REWEL. SEWEL ker?Hahaha




4. HardWorking ? Miahaha. Kadang2.




5. Approachable , ya! semua orang senang nak dekati aku. Sebab aku ni suka berkawan, tapi jarang cari kawan




6. Unpredictable , mungkin juga.




7. Obedient , ni aku pon tak tau la. Tapi once aku dah buat sesuatu kerja, atau diarahkan membuat sesuatu kerja, aku akan patuh . Dalam perhubungan pon aku cuba terapkan. 




8. Bussiness Thinking – Hahaha! ni yee. Dalam kepala otak tak abis2 pk pasal bisnes besau2 leh beli kereta HUMMER, leh lenyek orang nanti. haha!~ La ni buat la dulu bisnes kecik2. Ada rezeki insya allah nanti aku belanja korang roti canai . hehe  ( bussines best klik sini )




9. Glamourous – Glamer la skit selepas diberi nama timangan kat kolej. Errr.




birthday


kalau nak try apps ni, pi la searh Birth Number. Kang Jumpa la tu.
Ok la sampai disini dahulu, jumpa lagi di lain hari .
Tataa ( bajet Chef Wan la pulak aku nie ) miahahaha
---------------

Widgets

----------------

1 comment:

Komen dengan penuh hemah ya ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...