سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِي

Monday, March 9, 2009

Baru aku tau.

Sekarang baru aku tau , hari tu ada seorang budak ni dia nari-nari atas pentas dengan tarian yang agak pelik. Since that day aku asyik tertanya-tanya je , dia joget style apa tu?? Confused  Tarian yang asyik pusing2 tangan kat kepala. Mula-mula tengok , macam best sampai satu part tu aku dah tak tahan nak ketawa sebab tarian tu dah mcm tarian si lem. lem plak..hahaha! xpe la.Meh aku tunjuk korang mcm mana tarian tu..

 

 

and baru aku tau , ni tarian TECKTONIK!!! Rolling on the floor

No comments:

Post a Comment

Komen dengan penuh hemah ya ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...