سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِي

Friday, March 20, 2009

DIANA Danielle masuk PLKN

Klik kat gambar ini untuk

paparan yang lebih besar ! Tongue

 

DIANA Danielle melambai tangan sebelum menaiki bas yang membawa para pelatih PLKN ke kem latihan di Sepang, semalam.WALAUPUN sibuk dengan karier lakonannya, pelakon remaja Diana Danielle tetap akur menjalani Program Latihan Khidmat Negara (PLKN).


Diana menjalani latihan itu selama tiga bulan di Kem Princess Haliza, Sepang bermula semalam. Pelakon berusia 18 tahun itu sebelum ini terpaksa menangguhkan latihan tersebut tahun lalu kerana terikat kontrak berlakon filem Kecoh Betul arahan Baldave Singh.

 

Tak sangka pulak aku , ada gak artis masuk PLKN? Selama ni aku ingatkan tak ada selebriti masuk PLKN . Rupanya ada gak. Day dreaming Macam mana lah kehidupan si selebriti ni kat sana nanti kan ? dah biasa hidup senang , dup dap dup dap kena hidup susah selama 3 bulan ? pastu kawan-kawan sedorm si Diana Danielle ni mesti excited gila ! wahh..hahah balik PLKN terus cerita kat kawan-kawan “ Wei aku dulu an, sedorm dengan Diana Danielle!” miahahah.. tak dapat den bayangkan.

Tapi yang aku tau la, anak sedara selebriti “ tut .. tut ..” adalah masuk PLKN , aka kawan aku gak la. Nasib baik lah dia ni jenis yang tak heboq dan takbor dia anak sedara si selebriti “ tut .. tut ..”. Best jadi kawan dia.

Wish u all the best Diana Danielle. Hehe!~ Irwansyah ngah usha-usha kau tu Diana. Kih3. Nailbiting

---------------

Widgets

----------------

5 comments:

  1. tunggu diana danielle sunburn jd hitam. hahaha.

    ReplyDelete
  2. balik-balik itam je muke dia.hehehe :)

    ReplyDelete
  3. xsalah yana kat sane islam kne pkai tudung kan?
    sbb sdare yanag yg xbertudung kne pkai tudung kate dye..
    kalo btol diana pkai tudung,mst berbelang2 muke dye.
    pekk..
    tp dye tetap comeyl lah..
    org yang mane yana2 nie mst comeyl punye..
    mcm diana danielle,liyana jasmin..rosliyana..haha !
    guraw2..;)

    ReplyDelete
  4. waaa nk sgt tgk gbr die lebih byk msuk plkn :)

    ReplyDelete
  5. hohoho.. kn ade show kt channel 8 kul 9.30 stiap ari jumaat, bOut selebriti yg masuk NS.. hohoho..
    including Diana Danielle...
    hik2
    tp kn
    abesh mke die... Jerawat naek seyh...
    muke xpenah kena debu.. gitu arr gaya.. tp kn, salute arr ngan die.. bkn type yg sOmbong2...
    huhuhuhu...

    ReplyDelete

Komen dengan penuh hemah ya ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...