سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِي

Thursday, June 25, 2009

Perhatian Semua.

Aku nye link list aka , link ke blog korang semua sudah lesap. aku tak tao macam mana boleh lesap tah. So sekarng ni aku tak tao macam mana nak jejak korang balik. Disebabkan itu aku terus bukak satu lagi blog baru supaya dapat jejak orang yang pernah datng ke blog aku ni dulu.
So aku harap korang leh tinggalkan jejak kat sini www.jejakepix.blogspot.com
Please :)
* Kin , Wunny , Afiq , LittleMissLilly yang ada d40 tu , Shazea ( Shazoe ) ----> orang - orang ni sila tinggalkan jejak anda jika melawat okeh.
Sekian ___________




---------------

Widgets

----------------

8 comments:

  1. ish2....
    camne leh ilang..
    tula!!
    banyak tgk pron!!!
    hahaha

    ReplyDelete
  2. aku plak.engko la.hehe :) buat sportcek kat pc hang baru tao..hehe

    ReplyDelete
  3. camno leh lesap and ilang neh?
    sapew yg kitnap link2 dorangs neh..
    isk isk..
    pat pat wat iklan pencarian :p

    ReplyDelete
  4. adakah wunny tu adala sy?
    hahaha~

    ReplyDelete
  5. ye anda anda. cpt2 letak link anda

    ReplyDelete
  6. samela...blog list pun slalu je ilang..pelik...

    ReplyDelete
  7. pesal lak bOle mengilang2 gtu nie??
    lalalalala

    ReplyDelete

Komen dengan penuh hemah ya ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...