سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِي

Thursday, July 2, 2009

Potraiture ke nieh?

Pix-pix ni aku tangkap sepanjang minggu ni. Sebagaimana yang dikatakan oleh aku last week, aku nak try tangkap gambar potrait pulak.Bukan nye apa, aku nak cuba pelbagai posisi dan jenis2 gambar. Landscape sudah , sunset pon sudah , sekarang potrait plak. Meh la lihat.

 

Caramel Letto ni!

Majeed , Yunie , Jijah , Paen.

Jijah Paeen Dan Yunie

Mereka Sahabat Sekelas.

 

 

Ayiee kata rambut dia laen macam hari ni ?

Raja diserang tanpa diduga

Hehehe. Dia tak percaya , ingatkan meeting rupanya nak prank dia.. hahaha

Lepas tu giliran Jijah Pulak...

Sampai terduduk ko! hahaha

Aku mangsa kedua. miahahaha

Aku masih tak percaya korang sanggup buat aku sebegini , kata Raja. huhu

Wah lawaa laaa air renjis2 nie.

Habis kotor satu badan .

ATTACK!!

Aku lah tukang dalang.. hehehe

Tukang dalang mestilah kotor ye tak.

Kami semua ! aku je tade. haih!

Nex event, Port Dickson 11hb Julai , SHOUT AWARDS 17hb Julai 2009.

 

Lokasi :- Taman Seksyen 13

Photographer :- Aku @ Shafiq

Time :- 5-7 petang

ISO :- 100

Set :- Appature

Using A300 kits lens aje.

 

Sekian terima kasih

---------------

Widgets

----------------

9 comments:

  1. orang yang tangkap gambar nie xkene ke?
    xaci ar camnie!
    haha

    ReplyDelete
  2. uish! tak boleh oii yana..
    kalau kena ni , mampus fiq bunuh semua orang kat situ. hahaha :D

    ReplyDelete
  3. Fiq , ha'a aku dah ada ticket dah.
    kalau ko nak datang la amik ticket kat ou ahad ni. pukul 2-4

    ReplyDelete
  4. mane aci tukang amik gambar tak kene,,,:D

    ReplyDelete
  5. miahaha.. lumrah kehidpan namanye tu.

    ReplyDelete
  6. tiket??
    aku nak gi atau x jer...
    kwn aku ader bagi tiket ha...
    tgk la nnt..
    hahhaa....
    shout award 17...
    las paper 18...
    bagus2!!!

    ReplyDelete
  7. kalau ko tak nak pergi, meh lah bagi ticket tu kat aku.huhu :)
    boleh aku ajak sesiapa yang nak pg. hehe :D

    kalau nak pg roger2 la aku nyee. :D

    ReplyDelete
  8. ala..xbest laa xde pic fiq kna gak..haha..

    actually prank ni 4 bday die ke?

    ReplyDelete

Komen dengan penuh hemah ya ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...