سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِي

Saturday, July 11, 2009

Talent nite.


Ni Wan , housemate baru aku. Pic dia ni aku ambik Rabu lepas kat theater hall PTPL Shah Alam. Secara keseluruhan , Talent nite kali ni , tak de la seteruk yang lepas. Semua yang masuk , berbakat la jugak :D Semua pandai main suara ..huhu , termasuk la kawan aku sorang ni. Sore dia leh tahan gak la. Dia pernah masuk Af sampai stage 4 je, tade rezeki la tu, so dia masuk la PTPL talent nite nie. Hope dia menang la.Kalau dia menang , leh masuk bersaing dengan semua penyanyi dari PTPL. Amin.

huhu! okeh pic ni aku yang ambik. time nie gelap gila.. Ssh nak setting beb.

Model :- Wan
Photographer :- Shafiq
Time :- 9-11 Pm
Mode :- A dan S

* ssh betul nak tangkap gbr time malam2 nie. Haih!




---------------

Widgets

----------------

2 comments:

  1. kalau malam napa time 9-11 am..huhu~

    ReplyDelete
  2. ouh ha'a la .baru perasan. :D
    huhu ok akan diperbaiki.

    ReplyDelete

Komen dengan penuh hemah ya ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...