سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِي

Saturday, July 11, 2009

Aku tengah mengalami Barah Pocket yang amat kritikal



Kalau aku tak cari penawar nye ni, pasti hayat hidupku tidak akan lama lagi.
Korang! :D
Register la kat sini sambil membantu aku. Huhu! XD TrekPay.

okeih nieh sedikit info pasal trekPay.

Setiap hari trekpay akan menyediakan beberapa link website client mereka diakaun anda untuk dilayari.

Program ini adalah betul dan berbayar ianya bukan scam kerana cara trekpay menjana duit adalah begitu 'smart', klien mereka akan bayar trekpay untuk publish link site mereka untuk anda surf, dimana anda kena/wajib clik iklan yg terdapat di site mereka yg sumbernya dari google adsense untuk mendapat points. Anda tahukan google adsense! Lumayan owner site tu kalau ramai orang dok klik2.


*Senang je buat kerja ni, sambil2 main ym, tgk youtube, dll pon leh wat, jadi apa tunggu lg, duit poket free2 je dpt. Tapi korang kena ada Paypal la ekk. Kalau tak ada, register kat SINI tao.

Ni bukti payment , skit - skit lama-lama jadi bukit. Huhu

KLIK DISINI UNTUK MENDAFTAR SEKARANG .
KLIK DISINI UNTUK MENDAFTAR SEKARANG .
KLIK DISINI UNTUK MENDAFTAR SEKARANG .
KLIK DISINI UNTUK MENDAFTAR SEKARANG .


Plek kan orang zaman sekarang , jamban mcm ni pon dorang nak buat. huhu! kretip2. Ni kalau aku nak ee eekk pon terbantut ni. !@#$%^ beku sebelum keluar. Miahahaha


---------------

Widgets

----------------

3 comments:

  1. btl ke ni...??bukti payment tak kuar ar...

    ReplyDelete
  2. a'ah la.beku dulu ekk.hahaha!
    lawak lak.
    :D

    ReplyDelete
  3. betul.
    bkti payment tade ker?
    ait.plek ar..npe tak kluar plak nie

    ReplyDelete

Komen dengan penuh hemah ya ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...