سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِي

Wednesday, June 3, 2009

Tak disangka - sangka





* Yang botak 3 dari Kiri tu senior aku tuh. Memang baek! :D tahniah bro

Gambar sebelah kanan ni pulak, gambar chef aku! :D macam gangster ann muka dia? hehe. Tapi hati sangat baek doohh..
percaya lah

















Ok! seblah kiri ni plak awek aku masa kat PTPL Shah Alam. Huhu!~ kih3. xde la. Ni kira senior aku dulu ni. Dia dulu student PTPL gak.

Scha has a Diploma in Information Techonology from PTPL College, Shah Alam. She is currently working as an Assistant Sales Manager and does somefreelance modeling.











Salah seorang dari ahli mereka ( The Times ) pon student PTPL Shah Alam.
Selalu aku nampak merayap kat kedai hijau ( sekarang dah kedai cokelat )



hafis


Dan inilah dia wajah kebanggaan PTPL . Hafis juara AF7. huhahaha! Adoi2 .
Eh jap jap !! Hafis ko sama School dengan aku la. Heheh Ko SCHA jgk aku pon SCHA jugak.
haha!~

* Post kali ni agak over ketawa lah ! pedulikan aku dlm duniaku sendiri











---------------

Widgets

----------------

6 comments:

  1. time nak menulis pasal scha tu mmg angan habis.huhu XD

    ReplyDelete
  2. sekali sekala berangan xpe..hehe...

    ReplyDelete
  3. dilot- betul betul.hehe :D

    kin- bangge la kolej kita XD

    ReplyDelete

Komen dengan penuh hemah ya ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...