سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِي

Sunday, November 22, 2009

Baru layan 2012 ngan Twilight 1.

Both movie memang best !

2012 penuh ngan aksi-aksi yang takkan pernah korang fikir akan terjadi. Lari dari Meteor , lari dari Tsunami ... Tapi kalau nak tengok tu jangan la sampai terpengaruh yeek! .. Itu yang penting , apa pun kita kena rujuk al -quran yee !.

 



Movie twillight 1 plak , agak best sebab jalan ceritanya lain dari cerita VEMPIRE yang sebelum nya. Haha! bak kata kawan aku , tu cerita PONTIANAK JIWANG aka VEMPIRE JIWANG ar.. huhu! kih3. Walaupun aku terlepas bertahun tahun lamanya nak tengok cerita ni , akhirnya dapat gak aku tengok. Ini pon disebabkan TWILLIGHT siri 2 baru nak kuar kat pawagam kat Malaysia. Ketinggalan betul la . Kat US sana dah keluar 20.11.09 hari tu..

Apa-apa pon yang pasti Twillight Saga Moon ni pasti akan menambat jiwa anda. hahah! Hero ngan Heroin cerita ni pon apa kurang lawa nya... Aku suka cara Edward tengok heroin dia tu... hahah! tengok dengan penuh ghairah jeee! Maksd aku ..ghairah ngan darah Heroin dia tu la..Dia kan pontianak! hehe.

Yang paling penting , TWILLIGHT saga kali ni pasti lebih menarik dari siri satu tu. Sebab ada serigala jadian plak kali ni! huhu..
 



Sesiapa yang nak download 2 cerita kat atas  ni, comment la aku eekk.. nanti aku bagi link.

Tapi spoil la kan? cerita best pihhh download.. GI la layan kat wayang..huhu





Ya Tuhanku, lapangkanlah urusanku dan hilangkanlah kekakuan lidahku agar mereka mengerti perkataanku.

Agar kami dapat bertasbih kepada Engkau, dan banyak mengingat Engkau, sesungguhnya Engkau adalah Maha Mengetahui (keadaan kami)





Jika ada keluar sebarang iklan NUFFNANG kat bawah ni ,tolong klik ok :) I will click URS back.

---------------

Widgets

----------------

4 comments:

  1. yana xpernah tgk twilight 1 pun.
    tp budak2 nie ajak tgk twilight new moon nie.
    best sangat ke cite dye??

    yang penting,yana tgh tgu kemunculan cite shrekkkkk! yey!

    ReplyDelete

Komen dengan penuh hemah ya ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...