سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِي

Tuesday, February 9, 2010

Menjana Unique Visitor dengan cepat ! Must Read

Artikel ni aku jumpa kat blog Puan Zie..
Kalau korg dpt terapkan metod ini dengan btul kt web / blog korg, maka akn blaku kesibukan lalu lintas pengunjung yang luar biasa tiap2 ari..xpyh nk bersusah payah memikirkan SEO atau berpenat-penat utk promosi blog/bisnes kite kt sume org..
Blog jgk akn dibanjiri backlink secara signifikan dari hari ke hari, tanpa bersusah payah link kesemua tempat di dunia Internet.
meh le kita pakat cuba…

Perkara yang harus korg lakukan adalah ikut langkah-langkah berikut:-

1. Tulis posting artikel mcm posting aku ni, dgn cara or gaya tsendiri atau copy-paste je artikel ni. Then, bg tajuk yg menarik.

2. Korang hanya perlu meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang korg tuliskan dalam blog / web.



1. Free Templates

2. Jogja-Blogger

3. Tutorial Blogging Internet Bisnis Online

4. pVidia Blog

5. Stop Dreaming Start Action (Jonru)

6. Bisnis di Internet

7. Blogging-Surfer

8. Tintalughahwi

9. Igauan

10. Ad-dai’

11. kakngah

12. Zie Fauzi

13. Happiness (zuliana)

14. Hatta In Da’ House
15.  SHAFIQ HASHIM ( www.shafiqscreamo.blogspot.com )



PERATURAN
1. Sebelum meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog korg, sila hapuskan link nombor 1.Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

2. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu.

Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:
Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1


Posisi no.14, Jumlah backlink = 5

Posisi no.13, Jumlah backlink = 25

Posisi no.12, Jumlah backlink = 125

Posisi no.11, Jumlah backlink = 625

Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125

Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625

Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125

Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625

Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125


Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625

Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125

Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625

Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125

Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,62



YA LEBIH DARI 6 JUTA BACKLINK !!!

Bayangkan jika ini boleh berjalan dengan sempurna maka korang akan mendapatkan backlink maksimum 6,103,515,62 dari berbagai blog yang korang tak pernah bayang sblum ni.Jika ada pengunjung ke blog korang dari Link List yang disebutkan di atas maka korang akan secara automatik dapat lalu lintas ke web / blog korg jgk.
Ingat! Aturan permainan,link blog korg harus mulai dari urutan (No.15), sehingga hasil dapat Maksimum backlink. Jangan salahkan aku jika korg tak ikut cara ni dgn betul dan link korg tiba2 berada di urutan No.1 dan menghilang di daftar link. Jadi mulai urutan adalah di bahagian bawah (No.15).




OK..SELAMAT MENCUBA..SEMOGA SAMA-SAMA BERJAYA.






Nota Ringkas  : Sapa tak tahu cara nak copy paste text ni tinggalkan link kat sini. Nanti leh aku ajar.







---------------

Widgets

----------------

4 comments:

  1. Menarik tapi aku tak paham..

    ReplyDelete
  2. bro,link-link tuh kene kasi masuk dalam entry post ker??? nak kasi masuk dengan nama sekali ker?aku kurang faham...cuba tengok entry aku nih camtuh ker buat...semua link dalam entry nih.. http://goo.gl/l3hd

    ReplyDelete

Komen dengan penuh hemah ya ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...