سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِي

Tuesday, March 2, 2010

Entri paling hangat.

Salam peace ! Apa khabar semua , sehat tak? hehe !~ Mesti lah sehat kan? Korang kan pemblogger paling tegar kat muka bumi ni. Sehari tak blogging tak sah kan?? Kalau sakit , tak ada ubat lain dah selain blogwalking pastu gelak sorang-sorang depan pc selepas baca entri - entri para bloggers kita ni .

Cakap pasal entri ni kan , ni aku nak cerita sikit ni. Ni fakta bukan auta :) Korang tahu tak blogger kita ni suka letak entri yang hangat hangat sehangat Hot FM , and ada kalanya terlebih lebih HANGAT , sehinggakan bila kita ternampak je tajuk tu , terus bukak link tu .

Contoh , salah satu entri  hot yang orang suka buat letak ialah " Video Malam Pertama ". Uish ! pantang para blogger kat luar sana tu , kalau nampak entri yang hot macam ni. Terus tak reti nak duduk diam, sehingga berpeluh - peluh sebab excited nak tengok video tu yang disangkanya video 18sx . Haha. Bukak - bukak hampeh . Video lain yang keluarnya :) Bukan 3gp Melayu tapi video ceramah agama plak yang keluar. Naik hangit member , terus hilang nafsu serakah 2 bulan. Hahahaha.

Ni antara entri - entri popular sekarang ni.
Semua fikir kotor je. Apa nak jadi?? :P

 
Klik Untuk TUMBESARAN
Entri Paling Hangat pada ketika ini ialah MALAM PERTAMA !
Apa yang dibuat pada malam pertama ehh?? Aku tak tahu la ? Sapa boleh  ajar ! Ops! hehehe :)

So , kesimpulannya , kalau nak tarik unique visitor , letak la entri-entri ngan perkataan LUCAH baik ye. Kita takleh buat orang selalu kecewa. Kesian dia. Dia nak cari 3gp Malam Pertama dapat pulak cerita Pengalaman Malam Pertama Berceramah Di Surau Nur Ain :D

Hambek Kau :)  GUD NITE


 
This Picture I Dedicate to Cik Kitty
Sebab dia pencinta kucing yang sangat IKHLAS :)
Teruskan sikap sebegitu ok Cik Kitty :)

p/s:- Satu lagi tips nak tingkatkan UNIQUE VISITOR ialah , Setiap malam ko bukak KL FM, pastu bila dekat - dekat pukul 12 pagi kan , ada lagu negaraku berkumandang, ko terus ping entri korang kat GENG BLOGGER :) Insya allah berkat dengar lagu NEGARAKU , 1 Malaysia datang tengok blog korang :)

Tak begitu KAWAN KAWAN?


---------------

Widgets

----------------

3 comments:

  1. heh
    i tgh demam
    tp gagah bukak blog
    huhuhu ;P

    ReplyDelete
  2. macam tu la semangat yang kita perlukan ery :)

    rat :- hehehe :P betul2. pdan muka dorang. tade keja lain ke .hahaha

    ReplyDelete

Komen dengan penuh hemah ya ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...