سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِي

Sunday, May 16, 2010

Siapa Belum Tengok Iron Man 2. Klik Baca!

Korang leh tengok cerita tu , baru je keluar. Quality pon ok. Pastu tak yah download. Free streaming. Enjoy! Cerita ni , aku tak pergi tengok kat wayang sebab orang kata tak best. :) Apa-apa pun tengok sendiri , dan lu fikir la sendiri.

note : tunggu cerita Balas Dendam Berbulu plak keluar. :)

Video  : IRON MAN 2 klik pada link :)

---------------

Widgets

----------------

12 comments:

  1. balas dendam berbulu
    hahaha kelaka la translation die
    =P

    ReplyDelete
  2. aku dah tengok kat wayang citer nie . ahaha tu pun backdoor 2x masuk tengok citer sama . pergh tapi takdalah best mana pun banyak bebel jer kan ;(

    ReplyDelete
  3. aku baru tengok..minggu ni je dekat 10 m0vie aku layan..

    ReplyDelete
  4. ery : tahu xpe :P nasib bek tajuk je kelakar. :D

    melz : nasib bek la melz, aku tak pergi tengok kat wayang. si ery dah cakap banyak kali cerita ni tak best.. hehehe

    ReplyDelete
  5. Assalamu'alaikum.Menurut sumber cerita ini memang tak 'best' lebih banyak bebelan kosong sampai orang mengantuk.Yeye je dekat tv aksi dia.Sayang cerita belanja besar dibuat sebegitu rupa.Lebih baik bagi amatur yang buat haha :).

    ReplyDelete
  6. kalau macam tu best lagi arr cerita tempatan hehehe..cerita orang puteh ni ada masanya tak best juga

    ReplyDelete
  7. mengantuk je tengok cite ni
    huhu

    ReplyDelete
  8. bh - banyak nye movie kau layan. layan kat pawagam ke apa??

    ilmu mania - nanti kan ku buat review cerita yang best2 jek :)

    isyak - cerita tempatan , yang superhero2 ni , masih tak berapa nak maju le. Teringin gak nak tgk cerita superhero malaysia :P harap makin berkembang cerita2 superhero kat malaysia ni.. tak perlu ada suit, just sekadar ada power2 macam cerita heroes pon memadai sudah.

    hazzy - betul2. :P aku tengok separuh jaa.

    ReplyDelete
  9. bh - banyak nye movie kau layan. layan kat pawagam ke apa??

    ilmu mania - nanti kan ku buat review cerita yang best2 jek :)

    isyak - cerita tempatan , yang superhero2 ni , masih tak berapa nak maju le. Teringin gak nak tgk cerita superhero malaysia :P harap makin berkembang cerita2 superhero kat malaysia ni.. tak perlu ada suit, just sekadar ada power2 macam cerita heroes pon memadai sudah.

    hazzy - betul2. :P aku tengok separuh jaa.

    ReplyDelete
  10. kawan aku ckp cerita ni bnyk bebel. yeke? hurm..

    ReplyDelete
  11. mai - yes. ramai yang beri komen yang iron man suka bebel macam makcik makcik

    ReplyDelete
  12. hahaha...
    xbest..??
    sbb anda bukan follower....
    if anda seorang follower...
    mmg anda akan nampak beberapa info dlm movie ni...
    tu je aku leh cakap...
    mmg la xsegempak movie 1...
    tapi biasa la...
    sequel movie mmg camni...
    nak menyambungkan cerita ha...

    ReplyDelete

Komen dengan penuh hemah ya ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...