سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِي

Monday, May 17, 2010

Movie PANAS : True Legend 2010 HQ!

 

Pahlawan Ular , pada sesiapa peminat Naruto, mesti ko dapat agak apa yang aku agak “ Macam Oruchimaru Botak je ”

 

Hero pun tak kurang hebatnya :) Pelbagai jenis kung fu digunakan untuk melawan Oruchimaru tersebut. Nama watak hero utama ialah Su :) Suraya XD

 

http://img.affenheimtheater.de/poster_true_legend_ch_03.jpg

Ditambah pula , aksi hebat dari pelakon Malaysia. Datuk Michelle Yoh. Betul ker? Hahaha !~ Kan ?? Model iklan Anlene tu .

 

http://www.collider.com/wp-content/image-base/Movies/T/True_Legend/movie_images/True%20Legend%20movie%20image.jpg

Jalan cerita nye , sangat menarik dan tak terlalu complicated. Banyak aksi, berbanding cerita Iron Man 2 yang orang dok kata banyak bebel. 1st impression , aku ingatkan cerita ni macam jalan cerita Prince Of Persia. Yelah , pakaian semua sama, pastu pada permulaan cerita nya plak , ada aksi panjat gunung macam dalam game Prince Of Persia tu. Pastinya , korang takkan bosan tengok cerita ni.. Aku sanggup tunggu buffering dari kol 8 malam tadi, sampai kol 11 malam untuk tengok cerita ni. Korang takkan tertidur la tengok cerita ni, aksi banyak gila. XD

I give 5/5 star.

 

Note : Keliru ngan perasaan. Layan movie-movie macam ni gak leh buat aku lupakan segalanya :)

Note 2 : My mum suddently tanya aku something yang aku sendiri tak tau nak jawab “ mana !@#$% ?” I said , “ oh! i dont know. Baru habis exam tu.” and then terus mendiam T_____T please. jgn tanye macam tu.

Note 3 : Setia gila hero dalam cerita ni kat heroin nye. Heroin mati terus jadi gila.

Note 4 : Pesanan buat hero “ patah tumbuh hilang berganti , cari je la perempuan lain ”

Note 5 : Wakakak!~ Apsal aku jiwang karatz !~

 

THRILLER dan VIDEO : TRUE LEGEND HIGH QUALITY TERBAIK DARI LADANG KUNG FU

---------------

Widgets

----------------

1 comment:

  1. teringat cerita king of beggar versi stephen chow

    ReplyDelete

Komen dengan penuh hemah ya ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...