سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِي

Tuesday, May 25, 2010

Jangan KLIK Pada REDTUBE

Tadi masa blogwalking kat Myspace , terjejak la kat page sorang budak perempuan ni. Comel gak budaknya. Baye-baye adik aku je. Tah-tah kawan adik aku. Aku check out la dia nye profile. Sekali kat profile dia , dia ada link ke website REDTUBE! Perghh!

 

Budak 14 tahun pun dah tahu pasal RedTube. Ingatkan budak – budak tua ( wakakaka _ ) je yang tahu pasal RedTube. Patutlah sekarang ni banyak masalah sosial di kalangan budak-budak . Kalau lelaki tu , boleh la jugak diterima, tapi ni perempuan. :) Aku rasa, budak-budak sekarang ni terlalu terdedah ngan internet la. Otak baru nak berkembang tapi dah didedahkan dengan website-website comel lotey macam tu. Memang  terlebih kembang la otak mereka. Huhu!!~

 

Mak Bapak sekarang perlu pandai guna komputer, belajar macam mana nak tapis website-website macam tu. Kalau tak , makin berleluasa la masalah ni kan. :)

Siapa tak tahu apa tu REDTUBE boleh klik link ni ---------> REDTUBE COMEL LOTE

p/s :- Aku dah kata , jangan klik. Hahahaha!~

---------------

Widgets

----------------

15 comments:

  1. hahaha..xmasal je dah terbuang mase kat situ..hahaha..kreatif ah..

    ReplyDelete
  2. cik aida - yes!kantoi cik aida kelik link tu.hahaha

    ReplyDelete
  3. mesti hari2 dia layan dekat redtube. eeeeeuuu... wakakaka. xD



    *aku dah tk aktif langsung myspace dah. semua bengkek dengan aku bile aku on9. wakaka xD

    ReplyDelete
  4. Aku tak klik sebab bila aku letak pointer mouse kat link .. link kat bawah tu tunjuk link lain ..

    Eh jap ! Aku tak tau redtube tu apa .. taw ?

    ReplyDelete
  5. ntah cemane tah boleh tertau redtube ni web lucah tahh.
    tp x penah bukak la
    huhuhuh

    ReplyDelete
  6. huhhhh,terCLICK!!! -.-'
    penat jep,buang mase. hahhaha :P
    ape mende redtube tuu?
    i tataw langsung,
    err..i neh kira ketinggalan zaman ta? wakakakkaa XD

    P/S: budak2 skang mmg dasat2 :)

    ReplyDelete
  7. aku pon dah klik jugak...wakakaka

    ReplyDelete
  8. hoih..hangat tol pepagi lg ak dh terkelik redtube tue..fuhhh panas

    ReplyDelete
  9. saya tau tentang redtube pon masa tingkatan tigaa. hehee :) penah cuba bukak tapi insaf taknak bukak lg.

    thanks for singgah di blog saya :)

    ReplyDelete
  10. fiq... kntoi awk pun pernah msuk web uhh.. ghahahhahaa

    ReplyDelete
  11. mai - ehh! kita plak XD




    epul - tak baik epul XD



    touyakaruma - ala spoil la. ko tau2 je ehh website sebenar redtube XD



    ery - kat paper pon ada kuar pasal redtube. sama la fiq pon tau kat paper..hehehhee


    nurul chan- ehh !ayat yg bawah tu macam tau jee apa tu redtube..kih3


    syafiq - terbaik XD


    miya - jgn dibukak :( merana diri


    miea - arrhhh tidakkk!! huhu

    ReplyDelete
  12. red tube itu apa?
    lepas ini saya google :D

    ReplyDelete
  13. haiyaaaaa...

    menyesal aku klik..

    ReplyDelete
  14. salam~
    budak laki suka cakap pasal redtube ni. dulu ingatkan ape tp rupa rupanya tutt. HAHA

    ReplyDelete

Komen dengan penuh hemah ya ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...